perjantai 29. maaliskuuta 2013

127# uudet töppöset

Neitosella oli tänään kengitys, jossa sille laitettiin välipohjat tuomaan painoa hieman lisää etusiin. Ja väriähän ei sovi unohtaa, välipohjathan ovat nimittäin vaaleanpunaliilat! Mika vaan sanoi, että täytyyhän tammalla jotain pinkkiä olla. Nauratti vähän ne sen töppöset, ne on kyllä aika rumat. Olisipa ollut mustat, niin Justiinan ei tarvitsisi ravipaikoilla hävetä ;)

Justiina on liikkunut normaalisti, nyt mennään sellaisella systeemillä, että kaksi työpäivää, jonka jälkeen vapaa ja taas kaksi työpäivää, vapaa ja niin edelleen. Ollaan tällä viikolla ajettu kahdesti ja ratsastettu kahdesti, eilen tosin vaan hömpöteltiin ilman mitään varusteita, joten ei sitä voi liikutukseksi sanoa! Tällä viikolla jää hiitti välistä kyytiongelmien takia, mutta sunnuntaina käydään omissa kotimaastoissa ajamassa vetoja. Ensi viikolla meinattiin käydä kokeilemassa Jyväskylässä harjoitusraveissa, siellä koitokena olisi autolähtö, huui!

Nopeasti kerroin tämän viikon kuulumisia ja nyt kyselisin, haluaisitteko tallipäivästä videopostauksen?

Ensi lauantaina yritetään taas olla ravuri!

5 kommenttia:

  1. Ens lauantaina taas samoilla hoodzeilla! Meiltä tullee todennäkösesti kaks hevosta harkkaspurtteileen! :) Voin taas pestata pikkusiskon kuvaamaan Justiinaa ;)

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Tuo kaksi työtä ja vapaa rytmi kuulostaa järkevältä ja sellaista olen itsekin suunnitellut. Tsemppiä Jyväskylään!

    VastaaPoista
  3. Videopostaukset käy aina! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos tsemppauksesta, mennään harjottelemaan! :)

    VastaaPoista