torstai 7. maaliskuuta 2013

118# ensimmäiset maastolenkit & kysymyspostaus

Sunnuntaina Justiina siis kotiutui tallille! Maanantaina se oli kerennyt jo kerran karkaamaankin, kun sen tarhakaveri oli viety pois, mutta sen jälkeen on tajuttu pistää Justiina Kalypzon liikutuksen ajaksi sisälle. Huvittavinta on se, että olen aina luullut Justiinaa pyöreäksi, mutta se taitaa olla tallin hoikin hevonen!

Kuitenkin siis, maanantaina käytiin Köntsä-papan avustamana maastossa. Justiina käyttäytyi tosi hyvin, kunhan ensim pääsin selkään. Se pyöri varmaan viisi minuuttia ympyrällä, mutta kipusin kuin kipusinkin selkään. Ensimmäinen haaste oli talon kotipiha, jossa oli lasten leikkikaluja ja pulkkia, sitten tuli kentän estekalustot ja postilaatikot, seuraavaksi auto ja tämän jälkeen tuulimylly ja rojukasoja, hiihtäjä ja lisää autoja! Arvatkaa mitä Justiina teki? Ei mitään. Se katteli maisemia ja ravaili nätisti perässä, eikä ontunu. Otettiin yksi reippaampi ravipätkä ja hyvin tamma pysyi ravilla ratsusuitsilla! :)

Tiistaina kävin ketällä pyörimässä ja pikkulenkin maastossa kävelemässä. Eilen oli irtojuoksutusta kentällä, josta saatte loppuun kuvia!

Tänään käytiin Lauran liikutushevosen Ransun kanssa kiipeilemässä mäkia ja ottamassa muutama reipas ravipätkä, silmällä pitäen lauantain tai sunnuntain hiittiä. Justiina ravasi hyvin alkuun, mutta loppuun meinasi mäkiin loppua kunto ja nousi muutaman kerran laukka. Kuitenkin ihan kiva liikutuskerta, vaikka jarrut ei oikein toiminut! ;)

NYT TEILLÄ ON MADOLLISTA KYSYÄ MITÄ TAHANSA HYVÄN MAUN RAJOISSA! KYSELKÄÄ NIIN SAADAAN KYSYMYSPOSTAUS PYSTYYN! :)






1 kommentti:

  1. Mikä on justiinan säkä?
    Jääkö justiina tuolle tallille?
    Mikä on sinun suosikki elokuva?
    Minkälainen puhelin sinulla on?

    tuossa joitain kysymyksiä:)

    VastaaPoista