keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

124# purukalusto taas kunnossa!

Ravien sekä kuljetuksen jälkeen Justiina oli sunnuntai-iltana niin maitohapoilla, että tärisi tosi paljon. Maanantaina ei tuntunut jumeja olevan kuitenkaan, sillä käytiin palauttelulenkillä lämppäriruuna Jamin kanssa. Kiivettiin kolme pitkää mäkeä käynnillä, muutenkin melkein koko lenkki käveltiin lukuun ottamatta muutamaa ravipätkää, joilla tamma tuntui erittäin lennokkaalta. Tämä oli ensimmäinen lenkki, jolla Justiina oli etuhevosena. Muutama pysähdys tuli hiihtäjän tullessa vastaan sekä pelottavien keltaisten muovien kohdalla, mutta muuten näytti paikkoja Jamille tosi nätisti.

Mika tuli tänään raspaamaan Justiinan hampaat ja tarkistamaan kengityksen. Otin Justiinan käytävälle jo ennen kuin Mika tuli ja harjailin sitä. Ja pakko mainita, että meinasi mennä järki kun vartin sisällä tämä kakkaa neljästi käytävälle! Yritin siis harjatessa irrottaa karvaa, mutta muutama karva lähtee siltä täältä, kun muilla tallin hevosilla karvalähtö on täysin käynnissään. Mika tuli kolmen aikoihin ja raspari hampaat. Justiina seisoi vapaana käytävällä sekä piti päätään täysin paikallaan raspatessa, ja homma oli ohi kymmenessä minuutissa. Kengätkin Mika kurkkasi, yhteen lisäsi kaksi naulaa, mutta muuten kuulemma niin hyvässä kunnossa, ettei tarvitse uudelleen kengittää ennen kesäkenkäkelejä. Mika kommentoi vielä Justiinan kroppaa ja sanoi, että tamma alkaa näyttää kilpahevoselta!

Kävin Justiinan vielä juoksuttamassa kentällä, sillä huomenna meillä on tarkoitus lähteä ajolenkille, enkä sitä tahdo tehdä kahden vapaapäivän jälkeen. Juoksuttaessa neiti oli laiska, hölkötteli pää matalalla ja hidasti aina käyntiin kun oli mahdollisuus. 

Ja nyt kysyn lukijoiden mielipidettä, mitä pidätte kirjoitustyylistäni? Haluaisitteko, että kirjoitan enemmän yleisesti tekstiä, vai tälläisiä ''mitä tein tänään'' postauksia? Tykkäättekö blogista tälläisenään, mitä mielestänne pitäisi parantaa tai mikä on jo hyvää? 

1 kommentti:

  1. Hyvin kirjoitat, päiväkirjat on mielenkiintoisempia lukea, kuin sekalaiset jutut. Kirjoita siitä, mikä sinua aidosti kiinnostaa :)

    VastaaPoista