torstai 14. maaliskuuta 2013

122# vielä neljällä jalalla

Viimeistelyt starttiin ajettiin, siis ratsastettiin tapaan kuuluvasti, tänään. Käytiin hölkkäilemässä kymmenen kilometriä ja matkaan mahtui neljä rivakampaa vetoa. Mukana meillä oli Köntsä & Laura ja Tiina & Tepsu! Muilla oli jarrut hukassa ja Justiina sai slaageja, kun kaverit vaan katoaa horisontista kiitolaukalla eikä kummallakaan ole jarruja ollenkaan! Tultiin perässä ensin kiitoravia, mutta aina kun kaverit hävisi mutkan taakse, tuli hätä ja laukka nousi. Kun näkyvyys säilyi, Justiina meni äärettömän hyvää ravia. Tajusin myös itse sen, että jos en jää kinnaamaan ohjaan vastaan, Justiina pysyy paremmin ravilla. Jouduin kävelemään loppukäynnit rinnalla, sillä Justiinalla oli niin kiire, ettei käynti tahtonut onnistua. Katsoin kriittisesti käynnissä sitä, kun Justiina hidasti aina vauhtia yht'äkkiä. Pian selvisi syy tähänkin kun neiti pysähtyi ja kakkasi. Ei pystynyt vauhdista ;) 

Muuten, eilen tipuin Justiinalta! Ratsastin sitä kentällä, kun päätin tulla pientä ristikkoa ravista. Tamma oli hyppäämässä ja itse myös, mutta kesken esteen kieltikin ja sieltä mukavasti muksahdin maahan! Kummatkin oltiin yhtä hämmästyneitä, mutta onneksi seuraava pomppu onnistui ja kummallikin [ainakin toivottavasti] jäi hyvä mieli.

Näihin sanoihin, näihin puheisiin ja starttia odotellessa! Jänskättää jo nyt, toivottavasti neiti osaa käyttäytyä kuin ravihevoset! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti