sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

117# tallin vaihto!

Kävin katsomassa eilen illalla Justiinan haavan, se ei todellakaan ollut niin paha kun mulle uskoteltiin alkuun. Jalka oli kylläkin alhaalta vähän turvoksissa ja ravissa se sitä ontuu ajoittain.

Tänä aamuna tallilla pakattiin kamppeet, puolet jäi kyllä vielä tallille kun en kehdannut koko omaisuutta mukana raahata, sitä nimittäin on paljon! Käytiin lounastamassa ABC:llä ja pakkaamassa omat kamppeet. Sen jälkeen takaisin tallille, Justiinan siistimineen kuljetukseen, hepan lastaaminen, kärryt perään ja menoksi.

Matka meni hyvin Justiinan osalta, mutta perille tultaessa huomattiin, että toinen kärrykoukku oli katkennut! Onneksi kärryt pysyi perässä! Justiina pois kopista ja pääsi tarhaamaan russ-tamma Kalypzon kanssa. Justiina kierti tarhan muutaman kerran poni perässä, kävi piehtaroimassa ja rupesi syömään heinää. Melko vaisua siis! :D

Heitettiin kamat talliin, tein sille ruat je hetken päästä se pääsi talliin, jossa alkoi syömään ruokiaan ja asettui taloksi! Helppo homma siis. Huomenna vanha suokkiruuna lähtee näyttämään meille maastoja, sillä siellä on paljon postilaatikkoja ja talojen pihojen ohituksia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti