sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

126# hiittipäivä

Aamulla mentiin tallille jo puoli kahdeksan aikaan ja herätettiin koko talli. Hevoset halusivat jo ruokiaan, mutta me alettiinkin pistämään Justiinaa valmiiksi lähtöön. Tamman harjaus, butsit etusiin, pintelit takasiin ja loimi niskaan. Justiinan lastaus oli taas tosi vaikeaa, nyt se on keksinyt sen, että lastaussillalta voi peruuttaa pois ja kiertää sivuun. Aamuheinät se söi kopissa matkalla.

Kangasniemen raviradalla en ennen ollutkaan käynyt, se vaikutti ihan kärryjen kaatopaikalta. Kärryjä oli katoksissa enemmän kuin katoksia oli edes ja piti raivata tilaa, jotta hevonen saatiin katoksessa valjastettua. Mika halusi kokeilla Justiinalle raymondsekkiä leukalenkillä. Justiinalla oli kiire katoksesta pois niinkuin yleensäkin. 

Mika ajoi neljä kierrosta hölkkää, jossa tamma näytti aluksi tosi jäykälle, mutta vertyi. Tämän jälkeen Mika kävelytti hetken ja sen jälkeen kaksi kierrosta 1.45-1.50 vauhtia, jonka se meni rennosti ja helposti. Lopuksi vielä yksi hidas hölkkäkierros ja kävelytykset.

Sekki oli liian tiukalla, sillä ravi oli sellaista tepsuttamista. Kuulemma tamma oli tuntunut hyvälle ja lisää vaan vauhtia kun käskee. Puhuttiin vielä koelähdöstä ja sovittiin, että kierretään muutamat harkkarit, jotta Justiina tottuu porukassa juoksemiseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti