torstai 12. tammikuuta 2012

6# elossa ollaan!

Meistä ei ole muutamaan päivään kuulunut mitään! En ole viitsinyt kirjoittaa, kun ei olla mitään ihmeitä touhuiltu. Maanantaina kävin köpöttelemässä vartin ajan pellolla ilman satulaa, muutama kierros ravia, ja koska oli ihan pimeää, lopetettiin pian.

 Tiistaina oli tarkoitus ajaa, mutta pakkasta oli 16 astetta, ja iltatalliakaan en tarennut tekemään, joten se jäi. Eilen puolestaan en edes käynyt tallilla.

Tänään kolmelta piti pitää ratsastustunti yhdelle tytölle toisella ponillani, ja kun astuttiin maneesista ulos, oli ihan pilkkosen pimeää! En taaskaan kerennyt ajaa Justiinaa valoisan aikaan. En jättänyt sitä liikuttamatta, vaan kävin maneesissa ratsastamassa sillä koulusatulalla. En itse tykkää yhtään istua koulusatulassa, ja keskittyminen oli vain itsessäni, että sain pidettyä itseni kasassa! Justiinalla oli tosi huono ravi, se kyttäili kaikkea ja oli tosi ärsyttävä!


Nostettiin laukat, jotka nous tosi hyvin, ja laukattiin molempiin suuntiin viitisen minuuttia. Justiina puuskutti ihan kunnolla. Laukka oli tosi hyvää! Ravailtiin lyhyet loppuravit, ja kyttäily alkoi taas, joten lopetettiin. Käveltiin takasin tallille, ja Justiinalla oli ihan kauhea jano, joten kai se oli edes hieman rankkaa! Tai sitten merisuola alkaa tehdä tehtäväänsä!


Justiina jäi yöksi talliin, kaurojansa mutustamaan. Mulla on hevosten hoito koko viikonlopun, joten eiköhän Justiina ainakin lauantaina tule liikutettua. Tuolla maastossa on taas metsätyöt menossa, joka rajoittaa meidän maastolenkkejä. Sunnuntaina maneesissa on kisat, joten emme pääse maneesin ohi hevosruuhkan takia! Jos te lukijat haluatte jonkinmoisen erikoispostauksen, saatte ehdotella millasta postausta toivoisitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti