lauantai 21. tammikuuta 2012

10# loppusuoran tykki

Eilen oli Justiinalla ajopäivä. Hain sen tarhasta, aikaa meni taas se vartti, kun Justiina on keksinyt ton karkuun juoksemisen. Sain sen kuitenkin kiinni siten, että menin kyykyssä selkä siihen päin sen luo ja nappasin kiinni.



 Ajoin taas melkein saman lenkin kun viimeksi, ensin käytiin lumihangessa kolmen kilometrin hölkkä. Lunta oli vaan satanut lisää. Justiinalla oli niin paljon virtaa, että olisi halunnut touhotttaa lumihangessakin täysiä! Tien päässä käänty kärryjen kanssa ympäri yhtäkkiä, oisko kaatunut puu ollu pelottava? Jatkettiin sitten Justiinan haluamaan suuntaan, eli kotiin, kun matkaakaan ei olisi kääntymispaikkaan ollut kun kymmenen metriä.


Käännyttiin lumisen tien päästä vasemmalle, ja napautin ohjalla, tarkoituksena reipas pätkä. Vauhti meni vähän liian kovaksi, ja innostuin ajamaan reipasta kilometrin. Annoin kävellä välissä, käännyttiin ympäri, ja ajettiin toinen kilometri hiljempaa. Kolmas kilometri ajettiin taas reipasta, sisältäen todella rivakan 300 metrin pätkän, välikäynnit, ja neljäs kilometri noin. 1.40-1.50 välisellä ajalla. Kotiinpäin hölkättiin melko reippaasti, kun Justiina paino niin paljon. Loppukäyynit oli puolen kilometrin mittaiset. Yhteensä lenkille tuli pituutta 10 km.

pimeääkö?

Justiina oli taas sairaan hyvä! Sen temmonvaihto on niin nopee, että siitä tulee varmasti loppusuoran tykki! Justiinalla on niin vähän lihaksia takapuolessa tällä hetkellä, ettei jaksa kunnolla lumihangessa kärryjä vetää, takapuolen ravi on sillon tosi huonoa. Tasasella taas ihan sairaan hyvää. Aikasemmin neiti tarvis ihan kauheesti tukea ohjasta, otti heti laukan jos ei saanut tukea, nyt sillä voi ajaa reippaammin jo löysin ohjin!

Tänä aamuna sisko otti vahingossa päitset pois päästä ulos viedessään, saa nähdä miten huomenna sen kiinni saan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti