tiistai 23. huhtikuuta 2013

136# epätyytyväinen olo hiittiin!



Aamulla kuulin kun Justiina yskähti muutaman kerran, joten ajattelin asian olevan ok, sillä lämmöt olivat normaalit. Puolen päivän aikaan lähdettiin hiitille ja Justiina ei tullut Pavenkaan perässä koppiin. Laitettiin samantien takki silmien eteen ja suoraan käveli koppiin.

Perillä valjastin nopeasti Justiiinan, löysäsin sekkiä kahdella reiällä, sillä viimeksi se tuntui turhan tiukalle. Lähdettiin katoksesta, ei rynnitty vaan päästiin rauhallisesti matkaan pitkästä aikaa. Ensin ravttiin neljä kierrosta hölkkää, jonka jälkeen tavallisesti taas puolien kierrosta kävelyä. Käännyttiin kilpailusuuntaan ja ajettiin kolme kierrosta reipasta, Pieksämäen raviratahan on 800 m pitkä. Tamma tuntui aikalailla löysälle, eikä meinannut saada vauhtipykälää silmään. Ravia se kuitenkin polki. Jälleen alettiin kävelemään ja halusin hakea äidiltä Sport Trackerin, jotta näen mitä Justiina juoksee, kun tuntuu vaan ettei pyörä pyöri. Ravattiin reippaasti vielä yksi kierros, jonka maalisuoralla päästin tamman menemään mitä se meni. Kahta minuuttia huippunopeus.. Kävletiin muutamasataa metriä ja Justiina palautunut, eikä räkääkään valu. Sekki taisi kaiken lisäksi tulla liian löysälle, sillä tukea Justiina ei siitä saanut kunnolla! 

En ollut yhtään tyytyväinen hiittiin. Ensi viikon hiittiin otetaan hokit pois ja kiristetään sekki takaisin. Mietin vielä, voiko löysyyden aiheuttaa se, että tamma tulossa kipeksi. Lämmöt olivat kuitenkin illallakin normaalit. Ota nyt selvää, pitäisikö lisätä ruokintaan jotain, teenko itse treenissä jotain väärin vai onko hevosessa jotain!




5 kommenttia:

  1. Voihan se olla, että joku kevätflunssa vaivaa Justiinaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin voi olla tulossa, mutta ei ole kuumetta aikä edes räkää valu!

      Poista
  2. Oletko poistanut Pavonis blogin vai miksei anna lukea sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole hetkeen kirjoittanut Paavon blogiin ja se näkyy tällä hetkellä vain itselleni. Jatkan blogin muutaman päivän sisällä, kun saan ulkonäköä muokattua sekä itselleni intoa kirjoittaa sinne!

      Poista