perjantai 12. huhtikuuta 2013

132# viimeinen päivä tallilla

Tämä viikko ollaan treenattu vähemmän tosissaan, koska maastot on niin sanotusti täyttä kuraa. Joko on upottavaa mutaa, liukasta jäätä tai sohjoa. Käytiin vikan kerran kiipeämässä mäkiäkin ja harmittaa, etten tajunnut ottaa ennenjälkeen kuvia pyllystä, mikä kehitys on tapahtunut kuudessa viikossa. Justiina kiipeää nyt kuitenkin reilusti mäet ylös ja ''hyydytysmäkeenkään'' ei enää hyydy vaan paahtaa koko mäen ylös. Käytiin pitkästä aikaa myös laukkailemassa maastossa, viimeinen yhteinen lenkki Lauran kanssa. Vähän on ollut haikea fiilis koko viikon, sillä huomenna on edessä muutto niin minulla kuin hevosellakin.

Kuusi viikkoa on tullut päätökseen ja on aika pakata taas molempien kamppeet ja suunnata matka kohti Pieksämäkeä. Vaikka talli, missä Justiina on ollut nyt tämän kuusi viikkoa, ei ole mikää luksustalli, niin ikävä tulee talliporukkaa ja mahtavaa hevosen hoitoa. Kun neiti palaa omalle tallille, joutuu Justiinakin siirtymään ulkoelämään kokopäiväisesti käytännön syistä. Itse joudun taas panostamaan erittäin paljon hevosten hoitoon, koska vastuullani on omien hevosten aamu- ja iltatallit. Onneksi on tullut kevät ja käyttöön pääsee taas skootteri, joka helpottaa arkea tosi paljon.

Ei Justiina tainnut tietää tänään kentällä revitellessään, että juoksee sillä kentällä viimeisen kerran, niin onnellisen näköinen se oli! Tuntuu, että kirjoittaisin postausta, jossa joudun hevosesta luopumaan, mutta en sentään. Joudun luopumaan aivan mahtavasta tallista, talliporukasta ja hevosten hoidosta. Kiitos siis tästä kuudesta viikosta Terhi, Jouko ja kaikki mahtavat tallilaiset! :)



2 kommenttia:

  1. Luv you! <3 ikävä tulee maastoseuraa ja muutenki. näkyillään rakkaat!

    VastaaPoista