keskiviikko 8. toukokuuta 2013

141# tepa ajossa!

En ole Tepasta kirjoittanutkaan paljoa sen jälkeen, kun tamma meille tuli. Tepa alkaa olla kotiutunut, tietää mihin aikaan tulee ruokaa ja minne ollaan menossa mihinkin aikaan päivästä. Korvistaan on edelleen arka, mtuta enää ei käydä hirveää taistelua päitsien tai suitsien päähän laittamisesta ja pois ottamisesta. Pumpulit on vielä aika pahat, mutta nekin alkaa sujua.


Ensimmäisillä ajolenkeillä ajattelin, että mitenniin muka reipas ajaa, kun ravasi jännittyneesti ja maailman hitaimmin. Nyt kuitenkin on alkanut vauhtia löytyä kun paikat on käyneet tutuksi, pitää vaan pidellä kiinni,kun tamma haluaisi paahtaa menemään. Hyväravinenkin, oikeesti tosi ravuri! Ollaan käyty suunnilleen joka toinen päivä ajamassa kuuden kilometrin lenkki, jonka Tepa hölkkää keveästi. Ei malta enää kävellä loppukäyntejä ja sipsuttaa kääntöpaikalla pakolliset välikäynnitkin puoliksi ravilla. Huomenna seuraavalle lenkille lisätään kilometrejä kahdeksaan ja sitä ajetaan nyt jonkin aikaa.


Tällä viikolla pitäisi käydä kahluuttamassa jo hevosia, ensin järveen menee Justiina ja Paavo, ja katsotaan, miten me Terttu sinne saadaan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti