torstai 30. elokuuta 2012

60# pari vapaata

Sunnuntaina juoksutin Justiinan ja harjoteltiin ääniapuja. Rupesi loppuajasta jo sujumaan, että ''prrr'' käskyllä pysähdytään. Ympyrällä oli meillä puomeja, jotta Justiina katselisi jalkoihinsa juostessaan. Juoksutuksen jälkeen otettiin näyttelytreeniä. Neiti meinaa vähän jyrätä, mutta kohtuu hyvin meni!

Maanantaina tehtiin kevyt koulutreeni kentällä, oli tosi huono pohjainen kenttä, ettei siinä meinannut pysyä pystyssäkään! Mentiin vaan 20 minuuttia, eikä edes laukattu. Itse parantelin istuntaa ja menin koko treenin ilman jalustimia.

Justiina sai vielä uuden laitumen maanantaina, jossa se vietti tiistain ja keskiviikon. Tänään taas mentiin kentälle. Justiina oli tosi häslä vapaiden jälkeen, joten muutaman raviympyrän jälkeen nostettiin laukka ja laukattiin pitkään. Laaukkojen jälkeen neiti malttoi keskittyä ravitehtäviinkin ja meni tosi hyvin. Kun Justiina meni tarhaan, mentiin siskoni kanssa makoilemaan Justiinan ja Paven seuraksi. Molemmat rapustteli meitä vähän väliä ja tykkäs kovasti!











Anteeks istunta & takajalat tallissa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti