tiistai 21. elokuuta 2012

57# rakkauspakkaus

Viime viikon perjantaina heposet sai matolääkkeet pistettynä ihon alle, jonka vuoksi kahdelle kolmesta nousi kuume ja kaula turposi. Justiina kuului yhteen näistä. Aiemminkin ollaan samaa ainetta pistetty, joten reagointi ei voinut johtua siitä, mikä meni pieleen?

Sunnuntaina Justiina lähti Paven & Tuulin seuraksi kävelymaastoon. Mentiin ilman satulaa, käveltiin noin puolen tunnin lenkki. Menohaluja olisi Justiinalla ollut, mutta kuitenkin päätettiin kävellä, vaikkei neiti niin kipeältä enää vaikuttanutkaan. Tänään, tiistaina, kaula turvottelee edelleen, mutta Justiina on täysin pirteä itsensä ja kuumeeton niinkuin toinenkin hevonen.

Kirjotinkohan edelliseen postaukseen, kuinka Justiina on muuttunut sen jälkeen kun jäi yksin? Se on seurallisempi kuin ikinä ennen, antaa tarhasta heti kiinni. Kun sitä alkaa rapsuttaa tai silittää, Justiina rapsuttaa takaisin. Aina ennen Justiina on ollut maailman epäseurallisin hevonen, mutta nyt lähtee innolla töihinkin! Ai että se on sulonen, en voi muuta sanoa! :)

Huomiseksi suunnittelin ajokertaa, kevyt lenkki Justiinan oloista riippuen, jos vaan päästään pihasta pois yksikseen. Toivottavasti!

Tämä tälläinen pikapostaus, kun ei tallilla oikeen mitään ole tapahtunut. Väsäisin mielelläni jonkin erikoispostauksen, antakaa ideoita millaista juttua haluatte lukea?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti