perjantai 2. maaliskuuta 2012

22# selkäännousuongelmia!

Mietin eilisen päivän, että mun koko talven suunnittelemat hankitreenit on epäonnistunu. Sit kysyin itteltäni, että mitenniin? Mitä mä valitan, kun oon kerran-kaks viikossa ajanut hangessa ja kerran-kaks viikossa mennyt pellolla hangessa!

Tänään oli hankitreenin vuoro pellolla. Suunnitelmissani oli kahluuttaa käyntiä selästä käsin puolisen tuntia. Kuitenkin suunnitelma muuttui juoksutukseen aika pikaisesti, kun kahden selkäännousu yrityksen jälkeen Justiina vain hyppi pystyyn ja sähläsi omiaan. Liina turvan ympäri, ohjat kaulalle ja pellolle. Justiinan matala ravi muuttu ihanan korkeaksi esitysraviksi, sitä oli ilo katsella. Kun hiki alkoi jo näkyä kaulalla puolen tunnin juoksutuksen jälkeen ja heppa puuskutti mukavasti, kokeilin uudestaan selkään nousua. Onnistui ensimmäisellä kerralla! Ratsastin vielä pellon kahdesti ympäri ja lopetin, kun Justiina käyttäytyi hyvin.




Ja loppuun ostoslista!


Treenirintaremmiä tarvitsen, sillä tällä hetekllä ajettaan 35 mm leveällä nailonisella y-rintaremmillä, jolla on erittäin huono vetää treenikärryjä. Bootsit kävinkin eilen ostamassa! Meidän fullneck fleese ajaa viimeisiään ja olen todennut fullneckin paremmaksi kuin coolerit, pysyy paremmin päällä! Kypärän tarvitsen itselleni, ennen lainannut muilta, tarvitsen oman! Sadeloimen vasta tilasin, Mastan 145 kokosen, mutta se olikin pieni.. Takaa jää 10 cm vajaaksi, vaikka yleensä meille on mennyt 145 loimet. Onneksi siinä on niin iso häntäläppä, että ehkä se tämän kevään loimitarpeen ajaa asian mukaisesti. Ja nahkariimu, niin kätevä. Justiina kun kesällä omansa rikkoi...

3 kommenttia:

  1. hei hitto vie! mulla melekeen tismalleen sama ostoslista tarvetta ::D:D

    VastaaPoista
  2. eikö hevonen kipeydy kun vedättää hangessa kärryjä kapealla y-rintaremmillä? :o

    VastaaPoista
  3. Eipä tuo kapea ole ollutkaan käytössä kun ehkä kahdella lenkillä, kun nahkanen napsahti poikki ;)

    VastaaPoista