torstai 8. maaliskuuta 2012

24# ''me otetaan lepoja''

Justiinan haluttomuuden, tai no toimimattomuuden, takia annan sille kahden taikka kolmen, ellen jopa neljän viikon tauon ihan kokonaan työstä! Valmentajakin tarvitsee tauon, että jaksan sitten taas Justiinan kenkkuiluja ajaessa.. ;)

pihattokuvia viime keväänä!

Neiti siirtyi nyt tallihevosen roolista pois kokonaan ja se asuu tauon ajan pihatossa. Toki se käy ruat syömässä sisällä, jotka nekin on taukolihoamisen ja virran keruun takia vähennetty minimiin. Kauran tilallekin vaihdettiin melassileike ja kaura jätettiin melkein kokonaan pois (puol litraa kauraa, 1,5 lirtaa melassileikettä). Eilen kävin heittämässä siltä loimenkin pois ja ensimmäisenä se meni pihtaroimaan! Olkoon nyt muutama viikko luonnonmukaisena! :D

Justiinalla on alkanu hitaasti, mutta varmasti lähteä karvaa! Ootan vaan taas niitä ajolenkkejä, joiden jälkeen on suu, silmät ja korvat täynnä karvaa ja mutaa, kun lumet alkaa sulaa!


Ainiin, ja tärkein meinas unohtua, siis se, milloin taas ajetaan. Suunniteltiin, että odotetaan sen aikaa, että tulee kesäkenkäkelit, joihin voi mennä se muutama viikko. Tuntuu nimittäin turhalta enää iskeä se uuteen hokkikenkään, kun kohta pääsee jo kesäkengillä sipsuttelemaan. Ja ainiin, varustemuutoksia ja treenimuutosta tulossa, jos niiden avulla alkais heppa kulkemaan eteenpäin!

Justiinan ex-kamu ''Lady''
''Me otetaan nyt lepoja, siihen asti, moi!''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti