perjantai 30. maaliskuuta 2012

30# laput

Ja tuleeko se takatalvi? Niin monena iltana satanut lunta, mutta päivällä se sulaa taas pois! Ja maastoista ei voi sanoa kun että maailman huonoimmassa kunnossa.. Joko tosi liukasta jäätä tai upottavaa sohjomutaa.

Tästä riippumatta otin kuitenkin Justiinan lenkille pitkästä aikaa! Laitoin Justiinalle satulan, laitoin myös romaanin ja suitsiin kiinnitin kokolaput. Eka kerta siis, kun tällä kokolaput päässä! Hieman se niitä ihmetteli..


Iskä autto mut selkään ja matka kohti jäistä metsätietä alkoi! Hyvin pysyi heppa pystyssä, mutta huomasi ettei sivuille ollut mitään näkymää, ku meinasi mennä aina penkan puolelle! Kun pyysin Justiinalta ravia, se tökötti ihmeellisesti vaan paikoillaan ja nyki päätään, mutta pian alkoi ravata suht rennosti. Aina kun käskin sitä liikkumaan eteen, ravi vaihtui tikuttavaksi käynnin ja ravin sekotukseksi. Takasinpäin käveltiin taas koko matka! Ja lenkin pituus: huimat 3 kilometriä ;)


Mietin tota tikuttamista, siihen voi olla kolme syytä: satulan epäsopivuus, hampaat tai kengättömyys! Uskoisin johtuvan liukkaasta ja kovahkosta maasta. Eiköhän me palailla töihin takasin kun lumet sulaa ja saadaan taas kesäkengät jalkaan, niin nätisti typy käyttäyty. Jos en maininnu, niin se ei pelänny mitään ja ei kertaakaan yrittäny kääntyä ympäri!

Ainiin, kun siivosin karsinaa, ja Justiina odotti ulkona kahden puolen kiinni, tulin takasin, niin tämä oli saanu jotenki toisen jalan toisesta narusta yli ja seisoi pää maassa eikä ollu moksiskaan :D On se kyllä outo hevonen..

1 kommentti: