torstai 22. maaliskuuta 2012

27# kohta kolme viikkoa

Ei voi muuta sanoa kuin herranjestas! Justiinan tauko on kestänyt sunnuntaina kolme viikkoa! Itse en ole pystynyt olemaan tekemättömänä tallilla, vaan liikutellut sitten siskon hevosia.

Justiina on selvästi piritynyt tauosta. Kun sitä iltaisin hakee syömään mössönsä, antaa heti kiinni ja kävelee vastaan tarhasta hakiessa. Jos itse menen tarhaan ''muuten vaan'' tulee kerjäämään heti rapsutteluja. Muita hevosia tarhasta ottaessa Justiina yrittää tunkea portin raosta mukaan. Justiinakin odottaa töihin paluuta?


Se ajankohta, paluu töihin. Me aloitetaan kevyt liikutus tämän viikon lopussa tai ensi viikon alussa, luultavasti huomenna. Aloitan liikuttamisen kerran-kaksi viikkon ja katson millainen mieli Justiinalla on alkavaan työntekoon. Pikkuhiljaa nostan lumien sulamisen myötä liikutuskestoja kahteen, kolmeen, neljään ja lopulta kesällä alkaa tehotreeni, viiteen kertaan viikossa. Yritän nyt pitää treeniä monipuolisempana kuin viimeksi. Otan kuvioihin enemmän ratsastusta, juoksutusta ja kesällä uidaan paljon. Viime kesänä ratsastus keskittyi pääasiassa kentälle tai maneesiin. Uimaan mentiin käynnissä ratsastaen. Aion ottaa kuvioihin lisäksi kiitolaukkamaastot ratsain, joissa selän lukot aukeavat.


Liikutan ensimmäisen kerran, huomenna tai ensi viikolla, Justiinan juoksuttaen. Seuraavalla viikolla käydään ensin ratsain maastossa ja kokeillaan kokolappujen toimivuutta neidillä. Tämän jälkeinen liikutus on vasta ajo, jonka toivon onnistuvan, jotta treeni pääsee jatkumaan!

Tällä hetkellä täällä kaikki paikat ovat joko peilijäässä tai sohjossa tai täyttä mutaa!

Tämäpä tästä aiheesta, toivon että paluu arkeen sujuu hyvin!

Toivon lisää kysymyksiä kysymyspostaukseen!

1 kommentti: