tiistai 27. maaliskuuta 2012

29# uusi ulkoasu

Kun tulette sivulleni, mietitte varmaan, kenen blogi tämä on. Mutta on se edelleen minun, ulkoasu muuttui radikaalisti keväisemmäksi! Mitä mieltä siitä olette, sen voitte kertoa kommentissa tai vasemmassa reunassa olevan kyselyn avulla! :)

Sunnuntaina kävin tallilla, vedin Justiinalta takasen hokkikengät irti, kun näytti että alkaa se kevät tulemaan. Mutta ei, illalla alkoi taas raju lumisade. Justiina oleilee ilman kenkiä siihen saakka, että se kevät oikeasti tulee ja sille saadaan kesäkengät iskettyä kiinni. Kesäksi Justiinalle tulee vähän kalliimpi kengitys, etusiin nimittäin combikengät ja takasiin vaan normi alumiinit. Katostaan miten se juoksee, kun etusissa ja takasissa (?) samanverran painoa!


Tänään olisi ollut tarkoitus käydä ratsastamassa, mutta paikat niin jäässä eileniltaisen lumisateen takia, ettei se onnistu kengättömällä hevosella. Muutamat ravitkin jouduttu perumaan todella huonon radan takia, millaisessa kunnossa teillä on tiet?

Ainiin, viikonloppuna tilasin vihdoin ja viimein uuden rintaremmin, suoran pitkillä liinoilla. Samaan pakettiin eksyi FinnTackin ''raviloimi'' ja ensi talveksi itselleni haalari!

Ja edelleen odottelen kysymyspostaukseen kysymyksiä, kun niitä on tähänmennessä tullut vain kourallinen!

No mutta, toivottavasti kelit paranee ja kevät pääsis kunnolla käyntiin!

2 kommenttia:

  1. meillä on tiet hyvin sulaneet, ei lunta eikä jäätä kuin pikkuisillla metsäpoluilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Täällä loskan alla liukasta jäätä, jopa hengenvaarallista tuolla metsäteillä ajaa.. Tie, jossa ajetaan autolla, on melkein sula, mutta siihen ei kyllä tuon meidän tammuskan kanssa mennä vaikka maksettais (;

      Poista