perjantai 24. helmikuuta 2012

18# ilman etukenkiä

Jatketaan treeniä ilman etukenkiä, ne saadaan viimeistään ensi viikolla. Tänään lähdin kotiin Kangasniemelle ja ennen sitä kävin Justiinan luona. Sisko otti oman hevosensa ja itse otin Justiinan. Harjasin sitä melkein puoli tuntia, kun hännässä kesti aikaa. Heinä vaihtui ja neidillä on maha sekaisin.


 Noora päästi minut irti & auttoi siskon selkään. Kävelimme metsätien risteykseen, josta ravasimme n. 1,5 km. Lunta oli ihan mukavasti, varmaan 30-40 cm. Kärryt tuotti mukavasti vastusta, joten menetteli jarrukärrytreeniä. 1,5 km ravaamisen jälkeen käveltiin toinen 1,5 km. Vauhti oli erittäin hidasta! Takasin päin ravia 2 km, käyntiä viimeinen kilometri! Tehtiin tosi kevyt lenkki, aikaa meni tosi paljon.. Kiva oli välillä vähän rentoilla, pysty jopa juttelemaan!


Vaikka käveltiin paljon, vastusta oli sen verran, että Justiina hengästy ihan kunnolla, muttei oikein hionnut. Räkääkään ei enää valunut! Neiti palautu hyvin, eikä yskinyt. Laskettiin siskon kanssa vastuksen määrä: lumihanki, kärryt perässä, kärryjen vastus hangessa! Yhteen summattuna: rankkaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti