maanantai 6. helmikuuta 2012

14# ''tauolta paluu''

Oli maailman ihanin tunne lähteä aamulla töihin, kun ei ollut kylmä kävellessä bussipysäkille! Herättelin samalla toiveita, josko Justiina pääsisi tänään liikkeeseen!

kuuraparta!
 Lähdimme siskoni kanssa vasta puoli viiden aikaan tallille, jolloin oli jo hieman hämärä. Kuitenkin heti tallille tultaessa valjastin neidin, sisko satuloi oman hevosensa. Illan hämärtyessä suunnattiin metsätielle, alettiin ravaamaan tosi lyhyiden alkukäyntien jälkeen. Justiina häsläs Midorin takana ihan kauheesti! Mentiin ohi, alkoi kamala ohjalle painaminen! Hölkättiin kilometri normaalia vauhtia ja otettiin yksi reippaampi sadan metrin pätkä, hölkättiin normaalisti toinen kilometri. Kolmas kilometri yhdellä sadan metrin reippaammalla pätkällä ja neljäs kilometri kotiinpäin normaalisti ohjista kovasti kiinni pidellen! Lenkistä tuli tarkalleen 4,62 kilometriä pitkä! Eli erittäin lyhyt, mutta ei ollut tänään tarkoituskaan ajaa pitkää lenkkiä tauon jälkeen pimeällä.



Justiinan ravi oli ihan ok. Neiti ravas nätisti, mutta pidossa oli sanomista.. Seuraavat takasten kengät täytyy ottaa pidemmillä hokeilla! Neiti oli pihalla kiinni kymmenen minuuttia fullneck fleese päällä, kun siivosin karsinan. Tytsy tuli sisälle iltaruoille kuuden aikaan ja jäi sille tielle! Toivottavasti nää pakkaset pysyy ok:na, että voin taas ylihuomenna ajaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti