keskiviikko 20. helmikuuta 2013

113# kauhutus

Treenattiin tänään Justiinan kanssa kentällä ilman satulaa. Pitkästä aikaa mentiin kentällä ja pitkästä aikaa ilman satulaa. Päässäkin oli normisuitset ilman kokolappuja ja matka kentälle oli jo niin haastava, että täytyi huutaa iskä taluttamaan. Hypittiin pystyyn, käännyttiin ympäri eikä suostuttu liikkumaan eteen tai taakse minun käskystä. Kentällä kuitenkin neiti toimi tosi hyvin, tehtiin ravi-käynti-pysähdys-ravi siirtymisiä istunnan avulla ja ne onnistui hyvin. Nostettiin myös molemmat laukan käynnistä muutaman kerran, jee! Tänään oli kyllä niin ihana sää, että mieli piristyi pelkästään siitä! :) 

Ensi viikko pelottaa jo nyt, toivottavasti lainaliikuttajat osaa huolehtia neidistä, ruokkia sen hyvin ja juottaa, mitata kuumetta ja hoitaa jalkoja. Tosi jännä lähteä minnekään, viimeksi olen ollut hevosista erossa yli kolme päivää 14 vuotiaana rippileirillä! 

Päivä 27 - Parhaat hevoskuvani (itsekuvatut)






Tämä olikin yllättävän vaikeeta, kun olen niin kriittinen kuvien suhteen. Kuvan täytyy olla tarkka, hevosen söpö ja taustan puhdas. Toivottavasti tekin tykkäätte!

Päivä 28 - Unohtumattomin hevosmuistoni
Päivä 29 - Raviurani tärkein valmentaja/opettaja
Päivä 30 - Tilannekuvia ja kommelluksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti