tiistai 19. helmikuuta 2013

112# taustajoukkoni

Liikutin Justiinan tänään taas yllätysyllätys selästä ravilenkillä. Muutaman kilometrin hölkkäilyn jälkeen vastaan tuli rekka, päästiin onneksi kääntymään ympäri ja seuraavasti tienhaarasta pois rekan edestä! Mitähän olisin tehnyt, jos hevosella olisi ollut kärryt? Hölkkäiltiin yhdeksän kilometrin lenkki. Käveltiin paljon, sillä tällä suunnalla ei oltu käyty taas hetkeen ja kasvavat puukasat pelotti, joten turvallisimmin päästiin ohitse kävelemällä. Otettiin myös muutama kovempi pala, neljä parinsadan metrin vetoa. Meillä oli mukana Lumian Sportti sovellus, ja Justiina hölkkäsi kovimmillaan kahta minuuttia. Keskinopeus oli neljää minuuttia, luulen että johtuu paljosta kävelystä. Meillä oli oikein mukava lenkki. Justiina juo taas vähän heikosti, onko vinkkejä juomiseen?


Juippi odottamassa portilla sisäänpääsyä.. Suomenhevonen tykkää ulkoilla ;)

Päivä 26 - Taustajoukkoni

Äitini ja isäni rahoittaa harrastukseni, joten he ovat hyvin tärkeä osa taustaa. Isi toimii myös kuskina radalle tai muualle ja hakee kopin. Hän hoitaa myös tallin rakennusasiat ja pitää aidat kunnossa. Äiti on vähän arka hevosten kanssa, mutta siivoaa karsinoita ja tallia innolla!

Taustajoukkoihini kuuluu myös siskoni, jonka tallilla hevoseni asuvat halvalla. Hän tekee myös aamutallit! Tärkeä taustaan kuuluva on myös serkkuni Mika, joka hoitaa hevosten kaviot ja auttaa kysymyksien ratkaisemisessa. Hän tulee myös ensi viikolla hiittaamaan Justiinan.

Päivä 27 - Parhaat hevoskuvani (itsekuvatut)
Päivä 28 - Unohtumattomin hevosmuistoni
Päivä 29 - Raviurani tärkein valmentaja/opettaja
Päivä 30 - Tilannekuvia ja kommelluksia

3 kommenttia:

  1. Tohon juomiseen mulla ei oo muuta ehdotettavana kun nää perus itsestäänselvyydet: suola lisää janoa, melassia sekaan, jos ei sittenkään niin omenamehu maistuu varmaan aina, jos ei juomalla mene tarpeeks nesteitä niin sitten ruuan joukkoon. Ei mulla tuu mitään semmosia "pirkka-niksejä" mieleen :D

    VastaaPoista
  2. Jep, tällä hetkellä menee irtosuolaa ruan seassa suolakiven lisäks sekä melassia tulee lenkin jälkeen veteen, siltikään ei pahemmin maistu! Pitääpä kokeilla tuota omenamehua, millaista lantrinkia olet siitä tehnyt, paljon esimerkiksi kymmeneen litraan? Voiko laittaa lämpimän veden sekaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä onko tohon omenamehuun mitään oikeeta sääntöä ja eihän se pidemmän päälle hyväks oo, mutta jos pakko saada juomaan niin usein toimiva vaihtoehto. Oon lorauttanut sillain "sopivasti", en osaa määrää sanoa mutta niin että se maistuis veden läpi. Ja tuskin on mitään rajotuksia ettei vois lämpimään veteen laittaa.

      Mutta tosiaan ei tommoset lantringit pidemmän päälle oo hyviä koska jotkut hevoset oppii helposti liia hyvälle eikä normi vesi enää kelpaakaan :D

      Poista