lauantai 16. helmikuuta 2013

110# kameraa inhoava otus

Aamulla oli aikanen herätys, sillä oli mun vuoro tehdä aamutalli. Sotkin täydellisesti päivät bussien aikataulujen suhteen ja seuraava bussi kuuden jälkeen olikin 8.40, joten hepat sai aamuheinät vasta kymmenen jälkeen kun kävelin tallille. Justiina oli tänään liikkeessä ratsastaen kokolapuilla, käytiin 11 kilometriä hölkkäämässä ja puukasat oli taaas jotain niin hirvittävää, loppulenkistä heppakin väsähti ja jätti kaiken kyttäämisen. Mielenkiinnosta kyselen, minkä pituisia lenkkejä te ajatte hevosillanne? Ja joku tässä vähän aikaa sitten ihmetteli, miten vähän Justiina liikkuu. En siis kirjoita joka liikutuskerrasta blogiin!

Justiinaa kuvasin ennen ja jälkeen liikunnan tarhassa. Se inhoaa kameran tarkennusääntä niin paljon, että yrittää hyökkiä kameraa päin! Kuvia tältä päivältä lisään, kunhan kamera suostuu yhteistyöhön.

Perjantaina on taas rokotuspäivä ja ensi viikoksi lähden itse Rukalle, joten hiihtoloman liikutuksista huolehtii äiti, sisko ja Emilia.

Päivä 24 - Hevosblogeja joita luen

Valitsen nyt vaikka viisi parasta hevosblogia, joita seuraan;

Onnin blogi
Stall Viljanen

Päivä 25 - Minä hevosenomistajana
Päivä 26 - Taustajoukkoni
Päivä 27 - Parhaat hevoskuvani (itsekuvatut)
Päivä 28 - Unohtumattomin hevosmuistoni
Päivä 29 - Raviurani tärkein valmentaja/opettaja
Päivä 30 - Tilannekuvia ja kommelluksia

5 kommenttia:

  1. Itse ajelen päivästä riippuen melkeinpä 15 kilometriä. Hittipäivinä tulee tietysti enemmän ajettua.

    VastaaPoista
  2. Hei! Mulla on 5v sh-tamma, jolla on viikossa 1-2 vapaapäivää, 1-2 kertaa ratsastan kentällä ja loput ajaen tai ratsastaen maastossa hölkkäillään. Olen yrittänyt tehdä aina yli 10km lenkkejä ja tästä on tarkoitus kasvattaa lenkin pituutta. Tammalla ei vielä ole mikään kovin hyvä kunto, ja sitä olisi tarkoitus talven aikana kasvattaa.

    VastaaPoista
  3. Kiva! :) Me likutaan nyt puutöiden takia ratsastaen ja yleensä yritetään juuri yli kymmentä kilometriä. Kilometrejä viikkoon tulee n. 30!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja siis tietty näiden lisäksi tulee myös kenttätyöskentelyä ja hangessa kahlaamista!

      Poista
  4. viime talvena myö taidettiin mennä oman suomentamman kanssa päivässä n.15-30 km lenkkejä. n.6 krt viikossa :) Silloin olikin tammalla kova kunto,nyt koitetaan saada takaisin,olisi sillon ollut koelähtökunnossa mutta, joutui 6 viikon vapaalle keväällä kun itteltä murtu olkapää..
    Nyt ollaan menty pikkuhiljaa 6-13km lenkkejä. Hiitillä tulee ajettua se 10-13 km... Kävelytän hiitillä paljon enemmän kun ravautan, mutta kotona hölkkyytän paljon joten kilsoja tulee enempi :)

    VastaaPoista