lauantai 1. joulukuuta 2012

83# radalla

Eilen vihdoin ja viimein pääsimme lähtemään radalle. Justiina meni nätisti koppiin Paavon perässä pienen suostuttelun jälkeen. Sää oli aivan kamala, tuuli ihan äärettömän paljon! Ongelmaksi muodotuikin, miten saamme hiittikärryt perään, kun ''etulauta'' otti koppiin vastaan, mutta vänkäämisen jälkeen nekin oli kyydissä.


Radalle saavuttua kärryt ei sitten meinannut lähteä kyydistä pois ja penkkiinkin tuli reikä väkisin niitä repiessä. Justiina ei ollut uudesta paikasta moksiskan, ei vaan olisi suostunut jäädä seisosmaan valjastuskatokseen. Valjastettiin neiti ja kävin kattomassa millasessa kunnossa rata on. Vähän kova, mutta kyllä siinä hölkätä pystyi.



 Hölkättiin kolme kilometriä hiljaa, jonka jälkeen otettiin yksi reippaampi kierros ja taas vaan hölköteltiin. Justiina ravasi suht nätisti, mutta vastusteli vähän sekkiä, kun sitä ei olla sillä käytetty viimeiseen vuoteen. Se ei kyttäillyt mitään, ei edes maalisuoralla olevaa pömpeliä.





Oli tosi onnistunut reissu, seuraavan kerran täytyy mennä kun tulee lumet niin voidaan testata mitä se kulkee! :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kypärä on ratsastajan päässä. Hän unohti ottaa kypäränsä mukaan, joten luovutin suosiolla sen nuoremmalle ja ratsastajalle.

      Poista