tiistai 18. joulukuuta 2012

87# haaste

Sain haasteen To the unknown blogilta! Mielelläni teen pitkästä aikaa haasteita ja tämä vaikutti kivalle ja nopealle tehdä.

1. Miksi aloitit blogin pitämisen?

Seurasin vain muutamaa, ehkä viittä tunnettua blogia ja päätin, että haluan itsekin kirjoittaa. Blogi toimii samalla päiväkirjana. Ensimmäinen blogi oli monipuolisempi, joka kertoi koko tallin elämästä. Siitä tuli kuitenkin jotenkin sekava, joten jatkoin kahdessa blogissa vain omista hevosista kertomista.

2. Oletko kilpaillut/millä tasolla kilpailet?

En ole. Ensi kesänä meinasin liittyä ratsastusseuraan ja käydä kokeilemassa Justiinalla estekisat. Ja ensi syksynä täytän kahdeksantoista ja Justiina tulee kilpailemaan raveissa, ainakin jos suunnitelmat menee niin kuin menee.

3. Kuinka kauan olet ratsastanut?

Olen ratsastanut 3 vuotiaasta, mutta vakituisesti 10 vuotiaasta, eli seitsemän vuotta.

4. Koulu vai esteet?

Koulua on kiva vääntää kun se onnistuu. Esteillä saan enemmän onnistumisen kokemuksia, eikä se ole niin ''yksitoikkoista''.

5. Valmennus vai kilpailut?

Raviurheilussa valmennus on kaiken perusta, mutta kilpailut antaa oman jännityksensä ja kertoo, onko tehnyt työn oikein.

6. Poni vai hevonen? Perustele.

Hevonen. Omistan ponin ja hevosen ja jos jommastakummasta pitä luopua, luovun ponista. Ponit ovat sulosia, mutta usein paljon toimimattomampia kuin hevoset!

7. Onko sinulla hoito-, vuokra- tai omaa hevosta?

Omia löytyy kaksi!

8. Oletko hypännyt maastoesteitä?

Kyllä joitain pieniä itse risuista/puunsungoista tehtyjä.

9. Lempirotusi?

Lämminverinen. Kyydissä tulee vaan niin siisti ja kevyt olo, en osaa selittää. Lämpöset hölkkää niin keveesti, toisin kun suokit. Sillon kun alotin Justiinan valmennuksen, minua ei päästetty enää lämpösen rattaille, koska kuulemma lopettaisin heti treenaamisen. Edellisen kerran lämpöstä olen ajanut vuosi sitten kesällä.

10. Korkein hyppäämäsi este?

Yksittäisenä olen joskus ratsastuskoulussa hypännyt 110 cm.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti