lauantai 8. joulukuuta 2012

85# lunta tulvillaan, on raikas talvisää

Toiveiteni mukaan sitä lunta tuli ja ihan reilusti! Iskin Justiinan kärryjen eteen ja kävin sillä hölköttelemässä seitsemän kilometria. Matka taittui siten, miten voi ajatella viikon kevyellä olevan hevosen menevän. Kovaa painaen, kärryt sivuluisussa joka mutkaan. Ei ole mun hiittikärryjä tarkoitettu talvelle! Ensimmäiset viisi kilometriä siis painettiin menemään turhankin reipasta ja kaksi laukkaa tuli, sillä tien reunassa oli traktori ja työkone ja takasinpäin tullessa ne eivät olleet sitä liikkuneet. Ei käännytty ympäri, vaan kovaa ja korkealta, tälläkertaa laukalla, mentiin ohi. Justiinan liikkeetkin muuttui hieman, hangessa se nostaa jalkoja enemmänkin kuin sen pakolliset viisi senttiä! ;)

Ja sitten takaisin valjastukseen, nimittäin Justiina on alkanut jännittää ratareissun jälkeen seisomista valjastuspaikalla tai tallin käytävllä. Sen kaikki lihakset tärrää ihan hulluna, mutta heti kun päästään liikkeelle, niin tärinä loppuu ja koko hevonen rentoutuu! Outoa?

Harmin paikka, että unohdin ottaa kameran tallille mukaan, sillä tänään olisi tullut loistavia kuvia! No, fiilistellään vanhoilla talvikuvilla! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti