perjantai 7. joulukuuta 2012

84# täysin turha viikko

Sitä mieltä olen, että tämä viikko on ollut täysin turha. Justiina on liikkunut kolme kertaa, joista kaikki ovat olleet köpöttelyjä. Lunta ei ole tarpeeksi, joten maa on kovaa. Pakkasta on ollut -20 tai enemmän, joten ihminen ei tarkene eikä hevosia viitsi liikuttaa hikeen. Kovin treeni oli eilen, jolloin mentiin ehkä kymmenen minuuttia ravia kentällä!

Pakkasten tullessa on Justiinaankin tullut enemmän virtaa ja se on ruvennut keksiä temppuiluja taas. Tai no en tiedä sanoko taas, mutta eilen se heitti selästä käsin maneesin kohdalla täysin odottamatta ympäri, mutta toisella yrittämällä käveli kunnolla ohitse. Taasko alkaa temppuilu, kun tulee kylmä ja talvi? Toivottavasti ei.

Hevoset ovat viettäneet myökin kaksi päivää tällä viikolla täysin sisähevosina, toisen pakkasten takia ja tänään toisen, koska ne olivat karanneet taas ja rikkoneet aidat. Huomenna yritän Justiinan ajaa, toivottavasti päästään ehjin nahoin kotiin!

Ja loppuun pakko laittaa kaksi videota, ensimmäinen on otettu keväällä 2011 ja alempi nyt viime viikolla radalta. Ravi hieman kehittynyt, mutta tämän takia on tehty töitäkin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti