sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

47# melkein jo aktiivista liikutusta

Tänään oli Justiina taas valjaissa. Muistin laittaa korviin pumpulit ja korvahuput päälle, jotka viimeksi huomaamattani unohtuivat matkasta. Toiveenani oli, että tällä kertaa lenkillä kohtaisin rauhallisemman hevosen. Iskä päästi meidät irti ja käveltiin ihan ilman taluttamista tienristeykseen ja käännyttiin metsään. Ravattiin sama viiden kilometrin lenkki kuin viimeksikin, koneet ja puukasat olivat paikoillaan. Puukasojakaan Justiina ei kyttällyt, ainoat säpsyt otti puita siirtävästä metsäkoneesta, ja mutka oikastiin ojanpenkereen kautta.


Kääntöpaikalla sain taas pystyynhyppimistä ja kun annoin taas luvan ravata, ohjissa oli ihan liikaa painetta taas. Vedin kaikin voimin ja Justiina vähän hidasti vauhtia, mutta näytti siltä että jos hitaammaksi yritän niin tulee persettä, kun Justiina veti päätään uhkaavasti alaspäin. Reippailtiin kotiinpäin ja yhdessä kohdassa voimat loppuivat ja päästin ohjat löysäksi. Ihmeellistä mutta kyllä, Justiina hidasti heti vauhtinsa normaaliksi raviksi. Loppumatka hölköteltiin löysin ohjin.


Ravi oli taas ihan priimaa. Ja Justiina oli lenkin jälkeen ihan hikinen, mutta palautui tosi nopeasti. Jos sitä seuraavan kerran ajais tiistaina, toivottavasti siihen mennessä edes osa koneista olisi siirtynyt!

B. Helmiina ilme

Juippi esitteli uusia takalenkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti