torstai 5. heinäkuuta 2012

48# kesäpuuhaa

Maanantaina oli tosi lämmin päivä, joten otettiin koko heppaporukka taluttaen ja kaikki pääsivät uimaan lenkkejä. Justiina ui kaikenkaikkiaan kolme muutaman minuutin lenkkiä. Itse uin vierellä ja yhdessä vaiheessä jäin jalkoihin kun Juippi lähti jyräämään rantaan. Muuten neitonen käyttäytyi tosi nätisti, malttoi rannassakin odottaa omaa vuoroaan.


Tiistaina ei ollut tarkoitus liikuttaa, mutta kaverini Emilia tuli ja käytiin juoksuttamassa Justiinaa maneesissa. Liikettä ei löytynyt lainkaan ja jalat veti maata pitkin, en jaksanut komentaa van lähdettiin taluttaen katselemaan toisen suunnan maastoja, joissa on kaikkea pelottavaa. Ei Justiina oikeastan pelännyt muuta kuin yhtä postilaatikkoa ja rekkaa!


Tiistai-iltana otettiin Justiina vielä peltobaanailuun ja ratsastinkin sillä pelkillä päitsillä ja narulla. Vedettiin puolisen tuntia laukkaa pellonpäästä toiseen ja sain kyllä pukkia seuraavan vuoden edestä. Tais Justiina tykätä hanutella! Korvat hörössä kisas kavereita vastaan. Ja ihmeen hyvin toimi pälkillä päitsillä ja pohjeavuilla.


 Keskiviikon Justiina veti mahaansa uudesta laitumesta ruohoa. Tänään torstaina Milja ja Justiina lähti minun ja Paven kanssa uimaan. Justiina oli tosi vaisulla päällä, se meni miten Milja halusi. Puukasat, auto eikä metsäkonneet pelottaneet lainkaan! Mutta hyvä joskus näinkinpäin. Ravattiin rantaan ja Justiina meni hömpöttelyravia. Rannassa suoraan järveen ja pystyyn hyppäämisen kautta uimaan. Justiina jopa ui ratsastaja selässä muutaman asekeleen. Eipä ollut paarmoja kiusaamassa, kun kokonaan pinnan alla oli. Kotiinpäin tultiin taas ravia ja Justiina vaan hömpötteli, ihmeellistä siltä ettei se heittänyt Miljaa selästään! :D


Lauantaina olisi taas tarkoitus ajaa, jos töiden jälkeen ehdin. Tuntuu, että Justiina on jo nyt laihtunut, vaikka sitä on vasta muutama viikko liikutettu.


2 kommenttia:

  1. Justiina on kyllä oikein kivan näköinen hevonen! Ehkä vähän jääräpään näköinen... :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pilkettä silämkulmassa ;)

    VastaaPoista