lauantai 14. heinäkuuta 2012

49# vettä sataa ku

Viime viikon lopulla Justiina kävi siskoni kaverin Ellun kanssa yömaastossa ja uimassa. Hän oli tällä matkalla selästä tippunut, kun Justiina oli mukana olleesta koirasta säpsyt saanut! Muuten neiti oli ilman satulaa käyttäytynyt hyvin.


Sunnuntaina, viikko sitten, kävin ensin kentällä. Ajattelin kuvata teille videopostauksen, mutta siitä tulisin niin kamala etten sitä kehtaa julkaista! Kuitenkin, kentälle mennessä Justiina käänty kerran ympäri ja aattelin et nyt lennän, kun oon ilman satulaa. Selässä kuitenkin pysyin ja ohjat niin tiukalla kun saa, päästiin kentälle. Käveltiin muutama kierros ja alettiin ravata. Tuntu etten osaa enää istuu ollenkaan, joten muutama ympyrä ravattiin molempiin suuntiin ja otettiin laukkaa. Laukka nous taas hyvin ja pyöri hyvin. Laukan jälkeen lopetin työskentelyn ja lähdin loppukäynneiksi maastoon. Ensin ei meinattu päästä kentältä maastoon ja maastossa käännyttiin sata kertaa ympäri. Aattelin et käydään uittaa mut matka oli niin hidasta kääntymisten johdosta, joten käännyttiin kotiinpäin kun päästiin jonkin aikaa eteenpäin ilman ympärikääntymisiä.


Takaspäin käveltiin reippaasti löysin ohjin ja yhtäkkiä heppa käänty ympäri! Itellä loksahti suu auki, se käänty ympäri vaikka suuntana oli koti! Pelleilyä jatkui maneesille asti ja purin hammasta kun v*tutti niin paljon. Maneesilta päästiin löysin ohjin kotiin.. Eihän meill äsentään kokolappuja ollut, pitäsköhän mun ymmärtää tän pelleilyä? Onko kellään muulla yhtä pellejä hevosia? Miten ootte toiminut tämmösen kanssa?

Tiistaina juoksutin Justiinan kentällä, se oli laiska ja sai käskeä kokoajan, mut muuten jees.


Keskiviikkona oli ponin estekisat, joten liikuttaa en kerennyt. Torstaina ja perjantaina sato kaatamalla vettä, joten ei hirveesti himottanut lähteä ajamaan skootterilla 40 kilometrin matkaa verisateessa ajamaan hevosta vesisateessa. Nyt viikonloppuna on koko viikonlopun kestävät aluekisat naapuritallilla, joten pihan läpi ei pääse kulkemaan maastoihin. Maanantaina on seuraava liikutuspäivä, toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti