sunnuntai 4. elokuuta 2013

161# ''..ja kirii voittokamppailuun..''


Pieksämäen ravit koettu ja nähty! Mika kävi ennen raveja kengittämässä takapään uudelleen ja ruuvasi etusiin kärkipainot. Justiinalle syöteltiin neliapiloita onnen tuomisiksi.

Pieksämäelle tultua Justiina oli tosi rauhallinen, tajusi varmaan että tultiin tutulle kotiradalle. Valjasteltiin tamma hitaasti, vaihdettiin suora kuolain puoltajankuolaimeen ja käärittiin tällä kertaa suojien alle pintelit kun sinne menee niin tuhottomasti hiekkaa. Lämmityksessä Justiina oli jäykkä niinkuin aina, juoksi rauhallisesti kolme kierrosta. Mika sanoi, että tamma tuntui tosi hyvälle, vaikka se musta näytti aika kamalalle. Justiina jopa seisoi lämmityksestä starttiin kärryt perässä valjastuspaikalla riehumatta, taisi se muutaman kerran päikkäritkin ottaa!


Tiimi toimii!

Starttiin tamma otettiin vasta juuri ennen esittelyyn menoa, olisiko minuutti esittelyyn kuulutettu. Sekkiä löysättiin vielä yhdellä reiällä. Pieksämäellä juostiin bruuvikierros, ei pelkkää maalisuoraa. Justiina näytti ihan kohtuuhyvälle! Kun startin hetki tuli, olin ihan jännityksissäni, seisoin keskellä kaikkia hevosautoja, koska en halunnut nähdä starttia, ainut kohta minkä näin, oli ensimmäinen kaarre. Ja kuinka arvasinkaan, laukka tuli ensimmäiseen kaarteeseen. Laukan se antoi tosi nopeasti alas, mutta jäi tosi paljon porukasta ennen kuin sai taas ravin rytmistä kiinni. Ajattelin pelin olevan tässä, mutta mitä vielä. Kuuluttimista kuuluu 300 jäljellä maaliin ''Todella hyvin alun laukkaa paikkaa numero kaksi Tähti-Suvi ja kirii voittokamppailuun, mutta laukkaa uudelleen''. Pulssi nousi tuossa vaiheessa ihan kattoon, ei tamma voi kieriä voittokamppailuun! Mika tuli startista, kehui tamman maailman ääriin ja sanoi, että laukkasi häirittynä, kun joku oli nostanut sisäradalta ulospäin. Kärki tuli lopun 32, mitähän tämä tuli laukanneena?




5 kommenttia:

  1. Noniin! Teillähän meni hyvin, vaikka laukkoja tulikin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Seuraavaks kärryille hyppää koelähdön ajanu enoni, joten toivottavasti sitten tamma ravaa yhtä hienosti kun koelähdössä :)

      Poista
    2. Oukei. Toivotaan parasta (:

      Poista
  2. luetunymmärtämmisessä taitaa olla mulla vikaa, mutta mones Justiina oli? Tuliko siis laukalla maaliin asti ja sai hylyn? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli maaliin neljäntenä, mutta tuloksena hylätty liiat laukat!

      Poista