tiistai 16. lokakuuta 2012

73# lumia odotellessa!

Otsikko jo viittaa siihen, että odotan innolla jo talvea. Tai itse asiassa en talvea, vaan sitä lunta, että pääsee aloittamaan kunnon hankitreenin. Jos vaikka tänä talvena Justiina pysyis suht ehjänä niin päästään mahdollisimman paljon rämpimään hangessa!

Talveen liittyen, lämpömittarilukemat hipoo jo nollaa, joten kohta varmaan jää skootterilla ajo pois kuvoista. Kun en pääse sillä liikkumaan, tallille pääsen enää kolme-neljä kertaa viikkoon.

Kuitenkin, viime viikkoon! Perjantaina Justiina vietti vapaapäivän kun itse lähdin porukoiden luokse Kangasniemelle, mutta käytiin lauantaina porukoiden ja Lauran kanssa Justiina ajamassa. Oli jo hämärää, joten ajettiin seitsemän kilometrin lenkki. Justiina käyttäytyi oikein mainiosti :)



Sunnuntaina palasin Pieksämäkeen ja ratsastin pitkän, tunnin, treenin kentällä. Laukkoja hiottiin erittäin paljon, mutta ei siitä kerrasta sen enempää. Eilen ponski taas huilaili.

Tänään oli erittäin tuulinen sää, jonka takia ajaminen kariutui, se on melkei nmahdotonta tälläisillä keleillä, kun ei menosuunta tahdo samana pysyä. Niimpä menimme kentälle pyörimään ilman satulaa, sain itse kunnon istuntatreeniä. Tehtiin erittäin kevyt treeni, vähän ravia ja suurin osa asetusta ja alkeellisia väistöjä käynnissä. Muutamat säpsyt Justiina sai jostain olemattomasta, mutta onneksi en löytänyt itseäni märästä hiekasta!

Haava voi jo hyvin ja on melkein kokonaan umpeutunut, kuva lauantailta;



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti