torstai 11. lokakuuta 2012

72# ratsujumppaa

Justiina on päässyt nyt kahtena peräkkäisenä päivänä liikkeeseen, eilen ja tänään. Molemmilla kerroilla jumppailtiin kentällä, eilen rennosti ja tänään vähän tavoitteellisemmin.

Eilen ajattelin, että humputellaan vaan ympäri kenttää ja katson minkä tuntunen Justiina on. No Justiina ei ollutkaan tikittävä aikapommi, jota kuvittelin, vaan teki alusta asti töitä todella rehellisesti. Innostuttiinkin sitten menemään ympyrällä. Aluksi asetin käynnissä ja neiti kulki ajoittain pyöreänä. Otettiin muutama ravikierros molempiin suuntiin rauhallista ravia ja sitten lopetettiin. Eilen treenattiin siis vain vartin ajan.

Tänään oli jo eri meininki. Aluksi asetettiin käynnissä kahdeksikolla ja sen jälkeen samaa harjoitusta ravissa. Ravi oli turhan reipasta ja Justiina jäi aina roikkumaan ohjalle. Kahdeksikko on neidille hirmu vaikeaa kun pitää vaihtaa suuntaa kokoajan. Lopussa alkoi sujumaan tämäkin tehtävä. Nostettiin molemmat laukat pikasesti, laukattiin vain muutama kierros molempiin suuntiin, ei heti hirveästi rasitusta.






Siskoni kiipesi veilä loppuravien ajaksi selkään ja innostui laukkamaankin kun Justiina kuulemma oli tosi kiva. Kentällähän siskoni ei ikinä Justiinalla ole mennyt.


Huuhdeltiin vielä liikunnan jälkeen haava ja rasvattiin. Haava näyttää jo erittäin hyvälle, pitää huomenna ottaa kuva siitä! Kun jalka parantuu kunnolla, pitää pyytää kengittäjä iskemään kenkä. Nyt vähän turhan riskialtista kun jalka ei tahdo hoitaessa pysyä maassa.

Justiina pääsi sisälle omaan hienoon uuteen karsinaansa, jossa se on viihtynt erittäin hyvin. Edellisessä karsinassa se ei juuri makoillut, nyt se on aamulla ulos pistettäessä aina ihan purussa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti