tiistai 24. huhtikuuta 2012

34# mutaa vain

Lauantaina kävin Justiinan ja Paven kanssa talutuslenkillä, sellaisella tiellä, jossa on kaikkea superpelottavaa! Siellä pörrää traktoreita, kaikkea romua ja peräkärryjä, omakotitalon pihoja ynnä muuta mitä Justiina pelkää. Käytiin vähän totuttelemassa kaikkeen pelottavaan ja Justiina säpsyi ehkä viiden askeleen välein!

Tänään käytiin kaverini Miljan kanssa maastossa ratsastaen Justiinalla ja Midorilla. Justiinaa sai rapsutella puolisen tuntia, kun se on nyt vasta karvanlähdön alottanut! Satula selkään ja menoks. Jätin tänään kokolaput pois, kun Justiina toimii kaverin kanssa hyvin ilman niitäkin.

Maasto oli ihan kamalassa kunnossa! Ainut kohta, missä pystyi mennä, oli melkein penkan puolella. Keskellä oli ihan mutalillua ja sinne upposi 30 senttiä. Reunassa pystyi onneksi ravailemaankin ja lyhyt hidas laukkapätkä otettiin menomatkalla. Tielle oli valunu kamala puro, jonka yli piti kahlata. Se oli Justiinan mielestä pelottava. Takaspäin tuleessa ravattii kyseisen lammikon yli, jonka jälkeen Justiina nosti laukan ja sain taas pukkia!

Ravailtiin ja laukkailtiin vielä loppumatkasta kevyessä istunnassa muutama pätkä. Lenkille tuli pituutta vain viitisen kilometriä. Musta tuntuu et seuraavat viikot menee ratsastaen lenkillä käydessä ton maaston takia. Se varmaan sitten parantuu, kun kaikki lumet sulaa ja aurinko alkaa kuivattaa. Toivottavasti jo vapun jälkeen! ;)

Ja nyt on taas skootteri käytössä, ilmaan ongelmia jatkan Justiinan liikuttamista säännöllisemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti