perjantai 20. huhtikuuta 2012

33# pomppuvirtaa [kuvapostaus]

Harmitti niin kovasti, kun tällä viikollakaan en saanut skootteria otettua käyttööni, oli aivan liian kylmä! Joten tälläkin viikolla Justiina liikkui vaan tänään ja neidillä totisesti oli virtaa!

Sain ensin harjailla Justiinaa puoli tuntia, se oli ryvettänyt itsensä mutaan tarhassa ja sitä sai rapsutella irti sekä vihdoin irtoamaan lähtenyttä talvikarvaa. Pihalla oli kova tuuli ja Justiina säpsyi valjastuspaikalla ulkona niin paljon, että laitoin sille pumpulit korviin!

Mentiin kentälle, joka ei ollut ihan parhaassa kunnossa, upotti melko paljon. Mutta koska maneesi oli varattu, ei ollut muita vaihtoehtoja. Käynnissä Justiina meni tosi hyvin, käänty ilman ohjaa, vaan pohkeen avulla ja pysähty tosi nätisti!





Alettiin ravata, aluksi vain pitkät sivut ja lopuksi keskelle ympyrälle. Justiina oli tosi kiva, vähän touhotti ohi kulkevan issikan perään!







jarrut?    
 Laukkaa ei otettu kuin molempiin suuntiin kaksi pitkää sivua, eli molempiin suuntiin kaksi laukannostoa. Laukat nousi erittäin hyvin ja sain tuntea Justiinan innostuksen, kun pää meni polviin ja peräpää lensi! Kuvia ei kunnon pukeista valitettavasti ole, sisko vähän jäätyi!





Tiivistettynä Justiina oli tosi kiva tänään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti