lauantai 7. huhtikuuta 2012

31# ''kävelylenkki''

Eilen mä tein videopostauksen teille, mutta kun sain sen muokattuna ladattua youtubeen, mitkään äänet ei kuulu. Joten olen sitten koko päivän selostanut turhaan. Äänet toki toimii, jos joka pätkän lataa tänne erikseen... Vaan sen kolme tuntia ton kanssa räpläsin eikä mitään tullu! Turhauttavaa!

Mutta siis olin koko päivän tallilla ja tuli neljä hevosta liikutettua! Maa näytti niin liukkaalta ja kovalta, että ajattelin käydä Justiinalla vaan käyntilenkin ratsastaen. Maastossa kuitenkin oli satanut sen verran lunta ettei pohja ollutkaan edes paha. Justiinalta tuntui löytyvän painetta sen verran että annoin sen ravata, ja hups, käyntilenkistä tulikin 6,5 km ravilenkki.. Justiina oli oikein hyvän tuntuinen koko lenkin ajan ja kokolaput on toiminu tosi hyvin, ei yhtään kääntymisen yritystäkään. Neidistä on tullut jopa paljon varmempi ratsastaa, juuri mitään pelottavaa ei ympäristössä enää ole!



Illan mittaan lunta tuli maahan se 10 senttiä lisää ja mietin, josko vielä yhdet hokkikengät kävisin tolle ostamassa! Pitää pistää mietintään ;)

Justiina hikosiskin lenkillä sen verran, että pääsi sisälle muutamaksi tunniksi kuivumaan ja sai uloskin meneessä vielä selkäänsä loimen! Justiina ei tykkää olla yhtään sisällä yksin ja sellanen kopina tallista kuuluikin että seinät on saanu kyytiä. Heinää oli keollinen edessä ja kaikki oli sotkettu purun sekaan..
 

Meidän kärryt on vieläkin ihan ketuillaan, aisat vääntyny ihan vinoon, pitää jollekkin huikata et voisko suoristaa, et pääsee taas ajamaan!  Ainiin, postissa tuli viikolla suora nahkainen rintaremmi pitkillä liinoilla ja FinnTackin ''raviloimi'', mustavalkoinen väriltään. Nyt on sitten edustusloimi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti