lauantai 2. marraskuuta 2013

180# viimeiset valmistelut

Huomenna on Justiinan startti! Periaattessa mua jännittää, mutta suhtaudun aika lunkisti silti. Toinen puoli musta ajattelee, että jos me nyt vaikka pärjättäisi, voitettaisi, sijoituttaisi ja toinen että toivottavasti ravaa hyvin, ei kuitenkaan ravaa. Kävin Killerin sivuilta katsomassa pelivihjeet, Justiina oli laitettu vihjeissä kolmanneksi hevoseksi. Hui, mitkä paineet tulee, kun muut luulee että pärjätään!


Valmistelutkin on tehty. Ostin Justiinalle uuden silatyynyn raveihin. Samanlaisen kuin edellinenkin, mutta uusi on paksumpi! Otin tänään asiakseni myös pestä Justiinan suitset. Siinä olikin hommaa kun pesin ja rasvasin joka osan erikseen, nyt ne näyttää taas niin hyvälle. Myös kaikki suojat likosivat päivän vedessä ja illalla hinkkasin ne hammasharjan avulla puhtaaksi. Näillä varusteilla kehtaa lähteä ihmisten ilmoille!


Viimeistelyhiitin ajoin keskiviikkona, eikä Justiina oikein vakuuttanut. Ei ollut niin hyvä kun aiemmin. Tähän varmasti vaikutti myös se, että kokeilin ajaa ilman lappuja. Justiina painoi ohjalle tosi paljon, oli tosi säpsy ja laukka oli pinnassa kokoajan. Hevosella saattoi toki myös olla edellisen päivän huonon lenkin jälkeen turhaa energiaakin. Keskiviikkona mietin poisjättämistäkin, mutta kun eilen ja tänään ajoin kotona, hevonen oli mahtavan tuntuinen! Tänään ajoin yhden reippaamman pätkän, jossa hevonen ravasi hyvin ja oli nätisti ohjalla, muttei painanut. Huomiseen koitokseen suunnataan siis hyvin mielin!


Innostusta olisi kirjoittaa jotain erilaisia postauksia, kertokahan mikä kiinnostaa niin minä kirjoittelen jotain syvällistä! (Edelliset liikutettavat, Justiinan ongelmista..)

2 kommenttia: