maanantai 9. syyskuuta 2013

172# lomalaisen tylsä elämä

Justiina on jatkanut lomailuaan. Vaikka takana on vasta kuusi sairaslomapäivää, kyllästyttiin me molemmat tekemättömyyteen. Olen koittanut ponia liikutella omaksi mielenvirkistykseksi. Se ei kuitenkaan Justiinan mieltä paljoa virkistä, kun toinen on joutunut kävelemään ainostaan tallin ja tarhan väliä nämä tuskaiset kuusi päivää. Toki onhan se kova pala pistää täydessä kilpakunnossa oleva hevonen täysin lepoon. Virtaakin sille on kertynyt ihan liikaa, nimittäin vetää omaa treeniä tarhassa, joka on siis kielletty, mutta puuhunko se pitäisi päivän ajaksi sitoa. Aamuisin karsinastakin tullaan turhan reippaasti, joten päätin tänään viedä sen virkistyskävelylle.



Neiti on ollut ihan luonnontilassa harjaamattomana nämä päivät, joten se nautti ihan tosissaan harjauskesta. Se oli huuli tötteröllä ja välillä taas nukkui. Se ei kertaakaan yrittänyt potkaista päin, mitä se aiemmin teki. Otin riskin ja lähdin ilman satulaa, mutta Justiina käyttäytyi oikeasti tosi hyvin.

Ponin ratsastaja meni sillä kentälle, joten lähdin hetkeksi taivuttelemaan myös Justiinaa. Aika paljon tehtiin uralta väistöjä ja uralle väistöjä sekä kahdeksikolla taivuttelemista, käynnissä siis. Lopuksi käytiin metsässä kävelemässä loppukäynnit. Metsässä kaikki oli tosi pelottavaa, mutta yleensä ottaen liikutus meni hyvin!



Olen nyt parina päivänä päästänyt Paavon iltapäiväksi Justiinan kanssa laitumeen. Justiina on ainakin ollut tosi onnellinen seurasta, nimittäin se on tarhannut yksin Tertun lähdöstä saakka!


Käykäähän kurkkaamassa BLOGIKIRPPIS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti