torstai 13. syyskuuta 2012

63# harrasteheppa

Viime lauantaina piti olla näyttelyt meillä, mutta ne peruttiin liian vähän osallistumimäärän takia. En edes muista, miten heppa on liikkunut, kuitenkin 4-5 kertaa viikkoon, olen ryhdistäytynyt tässä liikutuksessa. Tänään pidän sekä itselleni että hepoille vapaapäivän ja tätä kirjoittaessani mietin, mitähän sitä tekisi seuraavaksi. Normaalisti viettäisin koko illan tallilla. Pistinkin kakun alulle, jos sitä vähän herkuttelisi ;)

Laura kävi ratsastamassa Juipilla viime perjantaina, Justiina oli vähän levoton, mutta ihan ok. Kuulemma olin jotain tehnyt oikeinkin kun se kuunteli pohjetta paremmin kuin viimeksi.






Eräs ilta tuli mieleen, että halaun monteilla joku päivä, mutta harmi kun ei ole siihen soveltuvaa hevosta. Kun Justiinakaan ei osaa enää ravata kovaa ratsain. Kuitenkin toissapäivänä pistin satulan sille selkään, montejalustimet itselleni, korvahuput, kokolaput ja pitkän piiskan mukaan. Tuin suusta ja napautin piiskalla kerran ja herranjumala, sieltähän irtosi ravurinravia, ihan kunnollista! Muutama räväkkä pätkä otettiin pois päin kotoa mennessä, mutta kotiinpäin oli enemmänkin laukkavaihde päällä!

Taitaa olla aika monitoimiheppa tämä, sujuu kouluilu, esteet, monte, ravurihommat, uittaminen, juoksutus... Tälläistä olen toivonut aina itselleni! Ja mikä parasta, viime lenkillä ei käännytty kertaakaan ymäri!

Eilen sain tallille mukaan kuvaajan, joten kouluilin kentällä puolisen tuntia. Aluksi neiti oli tosi rauhaton, mutta rauhoittui nopeasti. Saatiin kivoja pätkiäkin, varsinkin käynnissä. Ravissa tehtiin kahdeksikkoa ja paljon suunnan muutoksia ja voltteja. Laukat nousivat käynnistä! Antaa kuvien kertoa puolestaan!













Kiitos! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti