lauantai 16. kesäkuuta 2012

44# kesäloma!

Otsikko viittaa Justiinan  kesälomaan, ei minun. Aloitin maanantaina työt, joten aikaa hevosille jää entistä vähemmän. Justiina on nauttinut lomastaan, se viettää laiduntaen aikaansa kavereiden kanssa, ja on vihdoin toipunut musertavasta Midorin lähdöstä. Justiina on ottanut Paavon (ponini) parhaaksi kaverikseen.

Vaikka kiirettä pitää, kerkesin toissapäivänä käymään taas pitkästä aikaa uimassa Justiinan ja Paven kanssa. Itse ratsastin Justiinalla, Paavon liikuttaja Paavolla. Justiinalle sopivin satula meni Midorin mukana, joten nyt mennään länkkärillä, joka on oikeasti maailman kamalin satula ikinä! Yksi yleissatula olisi niin ja näin, mutta siihen pitäisi ostaa takaa korottava romaani. Kuitenkin, toissapäivään takasin. Justiina oli taas säpsypäällä ja varmaa kymmenen kertaa säikähti matkalla tallilta metsäautotielle, matkaa 250 metriä.

Metsäautotiellä ravattiin uimarannan tien päähän ja lähdettiin rämpimään metsäpolkua. Pikkasen paremmin Justiina kattelee nyt jalkoihinsa, mutta vieläkin kompastelee hirmusesti! Uimaan mentiin yhen pystyynhyppäämisen kautta ja vedessä oli taas niin kiva olla. Justiina vaan meni eteenpäin ja kastuttiin sitten minun polven yläpuolelta, harmiksi kännykkä jäi taskuun, oltais muuten menty kokonaan uimaan. Oltiin ehkä kymmenen minuuttia kahlattu, kun iski sadekuuro ja lähdettiin pois.

Kun päästiin takasin tielle, Justiina esitti sellasta ravia ettei mitään rajaa, oli tosi helppo istua kevyessä istunnassa liian pitkillä jalustimilla länkkärisatulalla! Metsätie tultiin kiitoravia, kumiohjat kastu ja ei ollut mitään pitoa. Metsätienpäässä Justiina onneksi hidasti itse vauhtia ja käynnille.

Lenkin jälkeen ötökkämyrkyt niskaan, jotka menee jo hyvin. Alussa pompittiin joka suuntaan, kun ääni oli niin pelottava! Hepat laajennettuun laitumeen ja itse sateensuojaan!

Tämä ulkoasu muuttuu näinä päivinä, kun vieläkin tälläinen keväinen banneri, joka on itseasiassa hirmu epäselvä. Koitan tänään jotain väsätä, jos jonkinlaisen saisi! :)




2 kommenttia:

  1. Justiina on tosi hyvännäköinen tossa rakennekuvassa!

    VastaaPoista
  2. Jep, ei yhtään niin lihavan näkönen kun oikeesti! ;)

    VastaaPoista