sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

43# uimaan!

Eilen oli niin lämmin päivä, että Justiina pääsi Midorin kanssa uimaan. Ravailtiin metsäpolulle, molemmat oli hirmu laiskalla päällä. Käveltiin metsäpolkua pitkin uimaan, eikä Justiina kato jalkoihinsa yhtään! Joka kivi tai juuri, niin se kompuroi. Pitää ruveta kävelemään metsäpoluilla enemmänkin, jotta sen taspaino kehittyy. Kuitenkin, päästiin rantaan, eikä kumpikaan heppa suostunut ensin menemään järveen! Muutama minuutti heppojen kanssa mietittiin rannassa, joko mennään, ja viimein sinne sitten mentiin. Käytiin tällä kertaa syvemmällä ja Justiina kastui puoleen mahaan saakka. Sillä on jännä tyyli mennä uimaan syvemmälle, ensin hypätään pystyyn ja sitten menee suoraan syvemmälle. Vartti kahluuteltiin ja sen jälkeen lähdettiin takaisin kotiin. Justiina ei olisi malttanut metsäpolullakaan kävellä, vaan sipsutti jotain peitsin sekaista. Kotiinpäin sitten tultiin kiitoravin ja laukan sekasotkua, kun Justiina vei mua! Kotiin päästiin kuitenkin ehjin nahoin.

viime kesänä kahlaamassa
 Eilenillalla oli koko heppalauma karannut naapuriin ja Justiina siellä pääporukassa. Naapurit pyydysti hepat yhteen tarhaan, josta ne sitten haettiin takaisin pellolle. Mita lie säikähtäneet?

Tänään muutti Justiinan hyvä ystävä Midori pois tallilta. Ai että sitä huudon määrää, joka kuului tallin pihalta kopin käännyttyä pois tallin pihasta. Midori huuti kopissa ja Justiina vastaili tarhan portilla. Muut hepat lähtivät laiduntamaan vartin Midorin lähdön jälkeen, mutta Justiina jäi portille harmissaan huutamaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti