sunnuntai 13. lokakuuta 2013

177# hiittiä pukkaa!


Hiittasin Justiinan perjantaina radalla. Edellisenä päivänä kävin ajamssa sillä reippaan lenkin, kun tamma on ollut turhan paineissaan radalla, hyvä kun on käsissä pysynyt. Nyt neiti oli huomattavasti rauhallisempi, vaikka hiitillä oli muitakin hevosia. Ajoin samalla tavalla lämmityksen, kuusi kierrosta tosi hiljaista hölkkää sekki auki. Tamma hölkkäili rauhssa ja välillä löysinkin ohjin, kun viimeksi piti kinnata kokoajan vastaan. Justiina ravaa alkuun tosi jäykästi, mutta vertyy vasta neljännen kierroksen kohdalla siten, että ravi on hyvää ja letkeää, eikä kumisaappaat jalassa juoksemista. 





Kuuden kierroksen jälkeen nopeat palauttelukävelyt ja katoksella kävin sekin laittamassa kiinni, kiristin sitä vielä yhdellä viime kerrasta. Varikolta lähdettiin suoraan kilpasuuntaan ensimmäinen kierros rauhallista hölkkää kahden minuutin pintaan, toinen kierros 1.50 pintaan ja viimeinen puolikas 1.43 vauhtia. Tamma ravasi oikein hyvin, mutta videolta katsottuna näkyy pientä epäpuhtautta rauhallisemmassa hölkässä. Kovemmassa vauhdissa kaasu meinaa hirttää kiinni ja hiitin jälkeen on vaikea saada hiljasta hölkkää saati käyntiä. Palautuminen oli taas nopeaa, siihen varmasti vaikuttaa aminohapot, joita Justiina on alkanut syömään.





Pikkuhiljaa tuntuu siltä, että tamma on taas kilpakunnossa ja samanlainen mitä ennen koelähtöä. Seuraavalle hiitille perään pistetäänkin kilpakärryt, ja aika varmasti ajan kilpavauhtisen hiitin.


Jos jollain on intoa, mulle saa tehdä uuden bannerin!

2 kommenttia:

  1. Tein sulle jonkulaisen bannerin saako sähköposti osotetta? :D

    VastaaPoista