perjantai 14. kesäkuuta 2013

151# kotitreeniä




Justiina on pysynyt laitumessa ilman Terttua hyvin, mutta huutelee paljon sen perään, vaikka meidän poni on näköetäisyydellä. Startin jälkeen tamma sai ansaitut kaksi vapaata. Keskiviikkona kävin sillä ratsastaen yksin kymmenen kilometrin lenkin. En edes muista milloin viimeksi Juippi on ollut yksin lenkillä ja ajattelin, että se vaan pelleilee. Ei se mitään pelleillyt, vaikka matkalla oli pelottavia puukasoja! Se oli melko laiskalla päällä, kun pistin varmuuden vuoksi myös pumpulit korviin. Torstaina ei ollut taaskaan lenkkikaveria, joten käytiin höllkkäämässä seitsemän kilometriä yksikseen. Jätin pumpulit kotiin, joten virtaa tuli heti enempi! Mentiin tosi reippassa tahdissa koko lenkki. Välikäynneillä lensin selästäkin alas, kun Justiina kääntyi ihan odottamatta ympäri juuri kun olin kiristämässä satulavyötä. 




Aloin eilen miettimään, että kuinka moni olisi blogin alussa, tai edes vuosi sitten uskonut, että Justiinasta tulee ikinä juoksijaa? Koko viime kesä treenattiin suurimmaksi osaksi kentällä ja muutenkin touhu oli vähän toivotonta, kun Justiina ei toiminut ajaessa. 



Ulkona sataa kaatamalla vettä ja kohta olisi lähdettävä töihin. Kotihoitoon, jossa joudun kiertämään paikat skootterilla. Märkä päivä siis tulossa!

2 kommenttia:

  1. Mä aloin seuraamaan blogia n. 1,5 v sitte, ja ekat 6kk epäsäännöllisesti, ja sit just siihen aikaan kun ratsastit enemmän Justiinalla, nii aloin seuraamaan säännöllisesti, ja luulin että sä alat tekemään Justiinasta enemmän ratsua, mutta hyvä juoksijahan siitä on tullut ! :)
    Tykkään tosi paljon lukea sun blogia, ja ootte tosi hyvä pari :)

    VastaaPoista
  2. Joo niin minäkin meinasin yhdessä vaiheessa luovuttaa ja tehdä ratsun ;) Osaahan se tosi paljon ratsujuttujakin, mutta luulen että ratsastaminen onkin taikasana sille, että se juoksee kilpaa! Kiitos :)

    VastaaPoista