sunnuntai 24. tammikuuta 2016

248# Menneisyys on oppitunti. Nykyhetki lahja. Tulevaisuus syy jatkaa.

Tuulin kanssa edettiin tänään yksi askel eteenpäin, kun nousin sen selkään ensimmäistä kertaa. Selässä istuin vain minuutin tai kaksi, sekin oli jo jännittävää Tuulille. Pikkuhiljaa pitää alkaa totutella tammaa myös ratsastuksen saloihin, sillä se on hyvää vaihtelua treniin ja kehittää eri lihaksia mitä ajo.

Ennen selkään nousua käytiin ajamassa seitsemän kilometrin lenkki. Pohja oli hieman raskas ja kärryistä tyhjeni toinen pyörä, joten lenkki oli suht raskas vaikkei kilometrejä paljon tullutkaan. Lenkillä tuli vastaan toinen hevonen ja aiemmin tuli myös lenkkeilijä, eikä Tuuli välittänyt näistä mitään. On se fiksu tamma.

Vielä ollaan käytetty ajossa sekkiä, potkuremmiä ja kokolappuja, mutta luulempa että kohta voi sekin jättää pois. Tuntuu että sekki ärsyttää hevosta enempi kuin siitä on hyötyä. Korvahuput lisättiin vasta varustukseen ja ne ovat rentouttaneet tamman juoksua paljon. Ne olivatkin hyvä ostos ja saavat varustukseen jäädä, kun korvapalloja tamma ei siedä.

Ensi viikolla olisi myös ensimmäinen kengitys meillä, saa nähdä miten Tuuli siihen suhtautuu kun on melko arka jaloistaan.

Olisi mukava kuulla myös teidän nelivuotiaiden treenejä. Kertokaahan ja kommentoikaahan!

Loppuun tämän päivän kuvailuja tallilta.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti