tiistai 8. elokuuta 2017

263# Voittajat eivät koskaan luovuta, eivätkä luovuttajat koskaan voita.

Vuoden ravivuoden kohokohta, hevosvapaa viikonloppu, vietettiin Kuninkuusraveissa. Ravit olivat mainiosti järjestetyt ja viikonlopun kruunasi Vieskerin näkeminen. Majoituimme Espoo Camping Oittaalla, joka sekin oli luksusta aiempien vuosien asuntoautoon verrattuna. Torialue raveissa oli melkoisen suppea valikoimaltaan, oikeastan hevostarvikeliikkeitä oli vain Hevari ja FinnTack. FinnTackilta mukaan lähti kaksi loimea ja sinivalkoiset päitset. Hevarilta ostimme monteohjat suomenhevosten monten suomenmestaruuden innostamana. Käytiin myös teettämässä T-paidat Toivon kuvalla minulle ja äidille.


Heti eilen piti käydä testaamassa monteohjat Toivon kanssa radalla. Hölkättiin viisi kierrosta reipasta hölkkää rataa ympäri. Voin muuten kertoa, että jo kahden kierroksen jälkeen kävi reisiin niin paljon että teki mieli lopettaa lenkki siihen. En muistanut ollenkaan, miten rankkaa reippaassa ravissa monteasennossa oleminen olikaan, vaikkei jalustimetkaan kovin lyhyet olleet. Joten kaikki kunnioitukset teille monteohjastajille jotka jaksatte lämmittää, olla esittelyssä ja vielä startin monteistunnassa!

Hölkkäiltiin siis viisi kierrosta, Toivo toimi oikein hyvin vaikkei olekaan radalla ikinä ratsastaen käynyt. Yhdessä vaiheessa Toivo päätti kokeilla, annanko sen lähteä varikolle kesken kaiken. Varikon kohdalle pysähtyi, mutta nopeasti sain sen uudelleen liikkeelle. Oli sen verran kivaa, että täytyy useamminkin alkaa taas ratsastelemaan, nyt kun on monteohjatkin ;)





1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää! Voi kun pääsis itsekin ratsastamaan, tekis hevolle niin hyvää :)

    VastaaPoista