sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

240# laidunloma

Justiinan ravi ei ole parantunut ja turhaa sitä enää rassasin, joten vein sen viikoksi pv-tamma ''Sasun'' kanssa Justiinan entiselle kotitallille laitumeen. Eilen haettiin tammat takaisin kotiin. Nyt saatte katsella ''muutaman'' kuvan laitumelta.

Justiinalle jäi kuljetuksesta pumpulit korvaan, otin kyllä pois ;)












Justiina siis palasi eilen takaisin tallille ja tänään käytiin radalla ajamssa testiksi, miltä tamma tuntuukaan viikon loman jälkeen. Mentiin ylikovaa alkuhölkistä alkaen kun tamma painoa ihan julmetusti ohjalle. Neljän kierroksen vetämisen jälkeen voimat loppuivat enkä jaksanut tukea enää tammaa ravilla, joten se heitti kiitolaukalle ja juoksi kiitolaukkaa muutaman kierroksen. Kilpasuuntaan kännyttäessä tamma malttoikin jo vähän keskittyä ja ensimmäisen kierroksen menikin hyvällä ravilla painamatta ohjalle. Maalisuoralla alkoi taas painaminen ja ravi alkoi heti hajota. Huomenna meillä onkin klinikka niin saadaan tietää miten tamman raviuran kanssa käy.

Kuvista voitte nähdä painamisen rajuuden jo minun ilmeestä :D



4 kommenttia:

  1. Toivotaan että tulee hyviä uutisia klinikalta! Jos selviäis levolla. Saanko kysyä että mistä tuo Justiinan riimu on? Havitellu omalle saman mallista, vaan tarttis olla x-full enkä ainakaan vielä oo törmänny kun full kokoon.

    VastaaPoista
  2. Tsempit klinikkareissulle! Hassua, kun joillain leikkaa laidunloman jälkeen kaasu kiinni ja toisilla ei ole virtaa sitten ollenkaan...

    VastaaPoista
  3. Niimpä :) En kyllä yhtään muista mistä tilattu, mutta taitaa tuokin olla full-kokoa. Hevarilta ei ainakaan!

    VastaaPoista
  4. Okei, no harmi. Omalla on siis liian iso pää! :D

    VastaaPoista